top of page
Utbildning

Våra utbildningar ger effekt

Vi skräddarsyr våra utbildningar för att passa specifika behov och mål för varje kund. Genom att förstå deras verksamhet och utmaningar kan vi leverera relevanta och målinriktade utbildningsprogram. Våra instruktörer är experter inom sina områden och har gedigen erfarenhet av både branschen och undervisning. De kan förmedla kunskap på ett inspirerande och engagerande sätt som ger deltagarna verktygen de behöver för att lyckas. Genom att kombinera dessa faktorer kan vi säkerställa att våra utbildningar ger mätbara och långsiktiga effekter för våra kunder och deras verksamhet.

Utbildningar Förädlingsgruppen

Våra utbildningar

Några uppdrag där vi hjälpt kunder 

Utbildningar Förädlingsgruppen

Entreprenadjuridik

Vår grundkurs i Entreprenadjuridik går igenom standardavtalen, dessutom, hur avtalen påverkar och styr riskfördelningen mellan beställare och entreprenör. Kursen ger handfast vägledning i hur parterna ska agera i de olika situationer som kan inträffa vid till exempel utökad omfattning, ändrade förhållanden och tidsförskjutningar/förseningar i en entreprenad.

 

Öppna utbildningar för grundkursen genomförs i samarbete med Säkerhetsbranschen klicka på texten för att boka in er på utbildning.

Vår fortsättningskurs som vi kundanpassar och bygger vidare på de frågeställningar som behandlats i ”Entreprenadjuridik grundkurs” och ger en fördjupad genomgång av byggbranschens regelverk inom bygg och installation samt avtalsrätt. Vi går igenom grunderna i praktisk avtalsrätt, standardavtalen, köplagen, AF AMA, AMA El, BBR, RA EL, AMA VVS & Kyla, PBL och Elinstallationsreglerna. Dessutom går vi igenom hur avtalen påverkar riskfördelningen mellan beställare och entreprenör. Kursen ger handfast vägledning i hur parterna kan agera i de olika situationer som kan inträffa.

Utbildningar Förädlingsgruppen

Projektledning och ledarskap inom säkerhet

Maximera din framgång inom projektledning och ledarskap inom säkerhetsområdet med vår skräddarsydda utbildning. Vi erbjuder en dynamisk och engagerande kurs som anpassas efter dina specifika behov och mål. Med vårt expertteam och skräddarsydda tillvägagångssätt kan du vara säker på att få verktygen och kunskapen som krävs för att leda och genomföra säkerhetsprojekt på bästa möjliga sätt. Ta nästa steg mot framgång genom att investera i din kompetens och boka din plats idag!

Utbildningar Förädlingsgruppen

Föreläsningar

Bli inspirerad och ta din säkerhetsstrategi till nya höjder med våra specialanpassade föreläsningar inom en rad olika områden, såsom Systematiskt brandskyddsarbete (SBA), kamerasystem, skalskydd, brandsäkerhet och mycket mer. Våra föreläsningar är skräddarsydda för att passa dina specifika behov och utmaningar, och levereras av experter inom säkerhetsbranschen. Låt oss hjälpa dig att öka medvetenheten, förbättra dina kunskaper och ta din verksamhet till nästa nivå. Kontakta oss idag för att boka en föreläsning och investera i din säkerhetsframtid!

Vill du veta mer om våra utbildningar. 
Kontakta oss så berättar vi mer

bottom of page